MOTOS KYMCO

KYMCO XCITING 400 S

KYMCO Xciting s 400

04 Sep KYMCO XCITING 400 S

NOVA KYMCO XCITING S 400!!!!

Arriba aquest setembre la nova KYMCO XCITING S 400, un vehicle molt avançat, d’alta gamma i equipament de sèrie Premium. Quarta generació d’una família amb un llarg recorregut i popularitat.

La nova escúter incorpora el sistema NOODOE NAVIGATION’ que inclou solucions tecnològiques innovadores: primer GPS integrat en el tauler del vehicle i específic per a motos desenvolupat per KYMCO. Fàcil i intuïtiu, aquest element que es connecta a un smartphone millora la seguretat en la conducció. Segon vehicle KYMCO que es comercialitza a Espanya amb Noodoe Navigation després de la seva aposta inicial en AK 550. Amb això, el conductor s’oblida d’instal·lar equips de navegació addicionals i s’assegura que la informació és senzilla i segura.

Més seguretat Full LED…  el nou model destaca la llum permanent que millora la seguretat en la conducció, compta amb la primera llum de conducció diürna o Day Running Light que es va homologar a la UE- i fre de mà

Més potència… És el més potent de la seva categoria. El seu motor rendeix 35,53 CV (26,5 KW) a 7.500 r.p. m. amb un parell de 38,4 Nm a 6.000 r.p.m, i a més, compta amb la millor ràtio peso/potència, que se situa en 5,3 kg/CV, la més baixa del seu segment

Disseny inspirat en ORIGAMI. De línies elegants i esportives. El seu dissenyador italià Gianfelice Marasco es va inspirar en les figures de paper de l’art mil·lenari Origami per a aconseguir la mirada sofisticada, geomètrica, nítida i dinàmica característica del nou model.  Disseny avantguardista i contemporani. La seva llum posterior LED reforça el seu caràcter inconfusible. Es comercialitzarà en ‘Negre Fulgor’ i ‘Blau Cosmos’.

Usabilitat del escúter molt manejable i estable. Potent, àgil i emocionant. Manejable en ciutat i equilibrat, amb un bon radi de gir i recuperació ràpida en els semàfors. En carretera, destaca la seva estabilitat i agilitat i respon amb suavitat i força per a completar un avançament de manera segura. Sorprèn la recuperació en corbes en pendent. És suau i silenciós, i de frenada potent, gràcies al seu excel·lent sistema de discos i pinces radials, i sistema avançat ABS Bosch 9.1.

Molta comoditat ens ofereix la nova escúter de KYMCO, a on la seva cúpula s’ajusta en 5 nivells sense eines per a adaptar-se a cada conductor i a les condicions més diverses. Això ofereix una màxima protecció. A més, compta amb un nou seient, ample, embuatat, i amb suport ampli, d’obertura elèctrica; aquest s’afila en la part davantera, permetent una caiguda més natural de les cames. Compta amb doble guantera davantera amb tancament electrònic i USB, cofre per a un casc integral i més elements (guants, mòbil…), l’obertura davantera esmentada i llum de cortesia.

Comoditat en la marxa gràcies també en les suspensions posteriors regulables amb pre-càrrega en 5 posicions, que absorbeixen les petites irregularitats de l’asfalt i les llambordes. Pensat per a conducció a duo, amb agafadors generosos i seient tou. A més, destaca el fre d’estacionament esmentat.

VOLS PROVAR LA NOVA KYMCO XCITING S 400?

Deixa’ns les teves dades…

  Concessionari més proper
  KYMCO GironaKYMCO MataróKYMCO L'Hospitalet

  Vull provar la XCITING S 400

  *Trafach-Kymco es el responsable del tratamiento de sus datos personales, que serán utilizados para responder su consulta legitimado por su consentimiento. Sus datos no se cederán a terceros, salvo obligación legal. En cualquier momento, puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión o bien obtener más información sobre nuestra política de protección de datos, aquí.

  Accepto rebre informació comercial

  Accepto la política de privacitat