MOTOS KYMCO

KYMCO SUPER DINK 350 TCS

super dink 350 tcs barcelona

19 Feb KYMCO SUPER DINK 350 TCS

NOVA KYMCO XCITING S 400!!!!

Aquest mes de febrer KYMCO España ha anunciat el nou model de Super Dink 350 TCS, l’escúter més segur de la gamma més elitista de KYMCO, ja que ha estat dissenyat per a oferir a l’usuari el control total del seu vehicle durant la marxa i davant qualsevol situació extraordinària que pogués sorgir en l’acceleració o en la frenada. Aquest model se suma a l’emblemàtica família Super Dink, un referent en el mercat espanyol, la versió del qual de 125 cc ha aconseguit acumular unes vendes rècords de 35.500 unitats en les seves més de 10 anys de recorregut a Espanya.

La principal novetat del nou plantejament de Super Dink 350 TCS es basa en el sistema intel·ligent de Control de Tracció (TCS) que equipa de sèrie. El seu mecanisme està pensat per a aconseguir el màxim agarri de la roda posterior de la moto al seu pas per superfícies relliscoses o davant qualsevol situació adversa que pogués sorgir durant l’acceleració.

El TCS treballa d’acord amb l’ABS, també de sèrie (Bosch 9.1 M, el més petit i lleuger), i és fruit d’un desenvolupament de programari de la marca en col·laboració amb Bosch i Continental.

Super dink 350 tcs

Els sensors de velocitat de les rodes –que envien informació a la centraleta d’ABS- han estat programats ara perquè informin també d’un desfasament significatiu de la velocitat de gir entre les dues rodes. Quan això ocorre, el Control de Tracció s’activa. La centraleta electrònica del motor o l’ECU rep la informació dels sensors via ABS i ordena un avançament del mapa d’encesa per a reduir la potència i forçar la tracció màxima de la roda posterior.

Aquest mecanisme s’activa quan el desfasament de la velocitat de gir de la roda posterior és superior a 5 km/h –equivalent a velocitat lineal- respecte a la velocitat de gir de la roda davantera. Quan totes dues rodes tornen a girar a velocitats similars (sempre que la velocitat de gir de la posterior se situï per sota dels 5 km/h respecte a la davantera), el motor torna al seu mapa d’encesa normal. El mecanisme TCS es pot activar o desactivar des del manillar.

Super dink 350 tcs

En el nou modelo de la marca, el KYMCO Super Dink 350 representa un nou referent en la gamma KYMCO pel que fa a seguretat.

Els sensors de velocitat de les rodes detecten no sols quan es produeix una frenada d’emergència (ABS), sinó també quan s’origina un desfasament significatiu de la velocitat de gir entre totes dues rodes (TCS), amb l’objectiu de mantenir l’estabilitat de la moto i el control total del vehicle.

El KYMCO Super Dink 350 TCS equipa un motor de 28,8 CV (21,2 kW) a 7.500 r.p. m. (Euro 4), d’alt rendiment, 4 temps, 4 vàlvules i refrigeració líquida. És un vehicle confortable, de gran capacitat d’emmagatzematge sota el seient (dos cascos integrals) i amplis espais en les guanteres; seient a dues altures amb teixits que aporten flexibilitat en el lateral, estreps antilliscants, tanc de 12,5 litres per a una autonomia de 328 quilòmetres, etc.

La nova versió de Super Dink amb TCS substituirà a l’actual (1.093 matriculacions en 2019, en el Top 10 dels megascooters més venuts) i estarà disponible a Espanya a la fi de març en tres colors, vermell, blanc i gris.

El seu Preu de Venda Recomanat (PVR) és de 5.199 euros, un preu altament competitiu, ja que inclou de sèrie un any d’assegurança obligatòria amb cobertura de robatori (Asseguradora Allianz). Les seves emissions de CO₂ se situen en 89 g/km, és a dir, el seu impost per CO2 és de zero euros (vigent a Catalunya).

 

VOLS PROVAR LA NOVA KYMCO SUPER DINK 350 TCS?

Deixa’ns les teves dades…

  Concessionari més proper
  KYMCO GironaKYMCO MataróKYMCO L'Hospitalet

  Vull provar la XCITING S 400

  *Trafach-Kymco es el responsable del tratamiento de sus datos personales, que serán utilizados para responder su consulta legitimado por su consentimiento. Sus datos no se cederán a terceros, salvo obligación legal. En cualquier momento, puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión o bien obtener más información sobre nuestra política de protección de datos, aquí.

  Accepto rebre informació comercial

  Accepto la política de privacitat