Sistema NOODOE Kymco

nodooe-kymco-trafach1

16 Nov Sistema NOODOE Kymco

Arriba el sistema NOODOE Kymco

Kymco com sempre, va innovant en el seu sector, y com es així ha presentat el seu propi sistema del «Internet de les coses», el sistema NOODOE Kymco (Smart Scooter Revolution), que de fet es pot considerar una Xarxa Social.

Aquest nou sistema farà que puguis estar connectat amb la teva escúter a on podràs compartir totes les dades que es vagin registrant, el temps, els llocs a on has estat, la navegació, inclús poder connectar-te amb altres conductors. Amb totes aquestes dades, tindrem al panel de gestió tota aquesta informació, inclús podrem decidir el disseny dels teus continguts del panel de conducció de la teva escúter.

En definitiva, el sistema NOODOE Kymco vol que el conductor de la escúter tingui una autentica experiència interactiva, entre la nostra escúter, entre els nostre amics i entre tots els usuaris del sistema.

Sense dubte tot un sistema innovador que ens ofereix la marca Kymco, i com sempre avança als seus competidors. El sistema NOODOE Kymco, ja vindrà en els nous models de la marca d’aquest pròxim any 2017, com la Kymco People S 125, Kymco Like 125 o la Kymco AK 550.