Novetats KYMCO 2019

Kymco AK 550

12 Dic Novetats KYMCO 2019

NOVETATS KYMCO 2019

El Grup KYMCO va presentar variis models que treuran el cap el proxim any, encara no hi ha confirmació de si tots els models vindràn al mercat espanyol, per la veritat, hi ha de molt interessants.

KYMCO AGILITY  +300

Dirigit per donar solució a la mobilitat a les grans ciutats europees congestionades, amb una potència i estabilitat excel·lents. Equipat amb llandes d’aliatge d’alumini de 16 polzades en la part davantera i 14 polzades en la part posterior, destaca pel sistema d’il·luminació LED en les llums davanteres, posteriors i de senyalització i el seu ampli buit sota l’assenteix amb capacitat per albergar dos casos integrals. A més, compta amb una cúpula i un seient més ampli.

Kymco Agility 300

Kymco Agility 300

El seu motor compleix amb les exigències d’Euro 4 i el seu rendiment és superior: 17.1kW/8.000 rpm i 22.5Nm/6.500 rpm que garanteixen que la potència de sortida sigui suau i constant en tot el seu rang.

Combina l’excel·lent estructura de bastidor (heretada de la gamma Super Dink), amb la suspensió telescòpica davantera i la suspensió posterior de doble amortidor ajustable amb pre carga en cinc posicions. El seu rendiment és excel·lent i constant a altes velocitats. Quant a la seguretat, el nou Agility + 300 està equipat amb un excel·lent sistema de frens de disc per a la part davantera i posterior, amb centraleta d’ABS de Bosch. De sèrie, inclou el sistema de navegació intel·ligent de KYMCO, Noodoe Navigation i tecnologia keyless.

KYMCO PEOPLE S 300

Enfocat per satisfer les exigències diàries de mobilitat com d’oci. D’aspecte modern, maleter ampli (capacitat per a dos cascs), seient a dues altures, i amb un motor Euro 4 de gran rendiment (20.1 kW / 8.000rpm i 26.5 Nm / 6.500 rpm). Equipa llandes d’aliatge de 16 polzades amb pneumàtics 110 / 70-16 en la part davantera i de 140/70-16 en la part posterior. Compta amb suspensió telescòpica davantera i doble suspensió posterior amb amortidors ajustables i precarga en cinc posicions.

Kymco People 300

Kymco People 300

El nou People S 300 està equipat amb un excel·lent sistema de frens de disc davanter i darrere i ABS de Bosh, Noodoe Navigationintegrat, entre altres elements.

KYMCO LIKE S 125

La gamma Like de KYMCO, referència de l’estil retro de KYMCO, seguirà creixent amb Like S 125, més avançat en tecnologia i en disseny. Integra elements retro, avantguardistes i elegants. Destaca el seu sistema d’il·luminació LED, compta amb Noodoe Navigation integrat, i el seu motor 4V permet augmentar 1.4 kW en comparació del seu predecessor. Compta amb un exclusiu suport horitzontal del motor que millora la rigidesa i l’estabilitat; llandes d’aliatge, pneumàtics davanters de 120 / 70-12 i darreres de 130 / 70-12: i frens ABS de Bosch.

KYMCO X-TOWN CITY125

Model completament nou, amb un rendiment excel·lent i disseny capaç d’integrar elements dinàmics, sofisticats i Premium. Destaca la seva aparença esportiva i línies molt atractives i sistema d’il·luminació LED.

Ve equipat de multitud d’elements pràctics, com el reposapeus pla, respatller i un seient més amples, buit sota el seient de gran capacitat per guardar un casc integral; i d’una sèrie d’innovacions, com per exemple, els estreps del passatger s’alliberen pressionant, el connector USB se situa sota el tauler d’instruments i l’a ranura de càrrega de 12 V en el maleter. El seu motor desenvolupa 10.5kW / 9.000 rpm; i parell d’11.2Nm / 7.000 rpm. A més, compta amb frens de disc davanter i darrere, llandes d’aliatge d’alumini de 13 polzades i sistema de frens combinats CBS.

KYMCO AK 550 55th Special Edition

Com a colofó, KYMCO ha presentat una edició limitada del AK 550, léscúter GT més avançat i potent de la marca, dissenyat ara amb motiu de la celebració del 55º aniversari del fabricador (el AK 550 actual va néixer per celebrar el 50 aniversari). El seu nom AK 550 55th Special Edition està gravat en la clau, en la tapa del dipòsit d’oli, en el fre de mà i en les manetas de fre.

Kymco AK 550

Kymco AK 550

En aquesta edició, inclou algunes millores exclusives, com a suspensió posterior amb precarga ajustable del conegut fabricador Öhlins, seient més confortable, i com a opció, tub de fuita Akrapovic. A més, aquesta edició especial es presenta amb en dos colors nous (burdeus i negre) i amb un aspecte més esportiu i cridaner. Destaca el nou disseny de la cúpula que ajuda a disminuir la resistència del vent a velocitats elevades.

El model AK 550 55th Special Edition està també impulsat per un motor DOHC 8V de dos cilindres en línia i refrigerat per líquid de 550.4cc que compleix amb la normativa Euro 4. La seva potència màxima és de 39.3kw / 7,500rpm i el parell màxim és de 55.6. Nm / 5.500 rpm. Està equipat amb un embragatge centrífug automàtic de tipus humit i un sistema de canvi CVT que redueix la vibració i millora considerablement l’eficiència.

El pes de l’edició especial és menor, de 226 kg. Compta amb les dues maneres de conducció (màxima potència i pluja), que destaquen pels excel·lents rendiments, frenada i estabilitat (dobles discos davanters de 270 mm Brembo i Bosch 9.1 ABS, i disc de fre posterior de 260 mm treballen al costat dels pneumàtics davanters 120/70R15 i darreres 160/60R15).

Be, com veieu en la gama KYMCO 2019, no es queden curts amb nous models i novetats importants… quedarem a la espera de saber quins i quan arribaran aquests models al nostre mercat.

Equip KYMCO TRAFACH