Nova Kymco People S 125

kymco-people-125-s-trafach-1

08 Nov Nova Kymco People S 125

S’acaba de presentar la nova Kymco People S 125 a la fira EICMA de Milá, que serà la nova aposta en el segment de les 125cc amb roda alta de la firma taiwanesa, que no oblidem que aquest segment,  dins del mercat català, i concretament en el Barceloní i Gironí te un pes molt important en el volum de mercat.

El nou model Kymco People S 125 , a part de ser una roda alta, ve adaptat a la normativa Euro 4, amb un disseny totalment nou, amb sistema lluminós full LED i la pantalla LCD multi funció. Millorant l’estabilitat i comportament, se li ha col·locat la bateria i el diposit de combustible a baix al terra, fent-lo un escúter totalment urbà per al dia dia. Per millorar-li el confort, també vindrà amb un paramans i una cúpula elevada per millorar la conducció amb vent i pluja.

Encara estem pendent de la arribada del model a les nostres botigues i de quin preu tindrà, però no dubteu que quan ho tinguem, us ho farem arribar.

Us deixem amb les fotografies del nou model Kymco People S 125…

kymco-people-125-s-trafach-1 kymco-people-125-s-trafach-2 kymco-people-125-s-trafach-3 kymco-people-125-s-trafach-4 kymco-people-125-s-trafach-5 kymco-people-125-s-trafach-6