Nova KYMCO MILER 125 per a la gran ciutat

08 Mar Nova KYMCO MILER 125 per a la gran ciutat

KYMCO Miler 125 amb aires de ciutat

Al saló de les motocicletes de l’any 2017 que es va realitzar a Barcelona, KYMCO va presentar la seva nova escúter de ciutat anomenada KYMCO Miler 125.

KYMCO és la tercera marca més venuda dins el mon de les motos y escúters a Espanya, i aquesta nova escúter, pensada per mejar-se les grans ciutat, compleix amb les emissions Euro 4 incloses en la normativa europea d’emissions. La seva sortida al mercat es va produir durant el mes de maig amb un preu de 2.399 euros.

Senzillesa per a la conducció en ciutats

La KYMCO Miler 125 és una escúter de 125cc que compta amb un maneig molt senzill i un pes molt reduït, amb prou feines 124 quilos, que la fa molt agil per moure’s per les grans ciutats i entre cotxes. També compta amb un gran sistema de seguretat en el qual s’inclou el sistema de frenat combinat CBS que la fa molt segura dins els models de la seva categoria.

La Miler 125, compta amb unes dimensions de 80 centímetres en l’altura del seu seient, compta amb un llarg de 2,10 metres, 1,16 metres d’altura i 0,69 metres d’ample i posseeix una plataforma plana, de manera que li dona unes característiques que la converteixen en una escúter molt manejable.prueba dinamica kymco trafach

Com a equipament de sèrie inclou un bagul en la seva part posterior que compta amb una capacitat de 33 litres, que és suficient per guardar en el seu interior un casc integral, i sota el seu seient hi ha espai suficient per guardar un cas de tipus jet.

Posseeix un motor de quatre temps amb una cilindrada 124 centímetres cúbics, dues vàlvules en cada cilindre i una potència màxima de 9,5 cavalls a un màxim de 7.500 rpm.

El fabricant ha indicat que el seu consum, de 2,5 litres per cada 100 quilòmetres és inferior a la seva predecessora, encara que també cal indicar que la capacitat del seu dipòsit també és alguna cosa menor que la de l’anterior model, compta amb 6 litres de capacitat.

L’anteriorment esmentat sistema de frenat CBS es completa amb un disc davanter que compta amb una pinça de tres pistons, un disc en la roda posterior i una pinça, en aquest cas de dos pistons. El seu sistema de suspensió està format per un doble amortidor de tipus hidràulic que es pot ajustar en tres posicions i una forqueta telescòpica de barres.

kymco-miler-125-1Una altra de les seves característiques més especials de la Kymco Miller 125 és que compta amb una roda alta, amb una llanda davantera de 16 polzades i una llanda posterior de 14 polzades. Actualment es pot adquirir en tres colors diferents: Blanco Hissi, Marró Moka i Gris Stone, i, com en tots els models venuts per la marca Kymco, s’inclou la promoció d’un any de segur inclòs en el seu preu, que inclou la cobertura de robatori.

Sense dubte, es un model a tenir molt en compte si busques un model àgil, econòmic i fiable per a les grans ciutats.

Vine a veure’l o a provar-lo a qualsevol de les nostres botigues de Girona, Mataró o l’Hospitalet.

Contactar amb Girona Contactar amb Mataró Contactar amb Hospitalet

Equip KYMCO TRAFACH

 

Tags:
,