Nova KYMCO AK 550: vol ser la millor escúter

kymcoak550-17-trafach

13 Dic Nova KYMCO AK 550: vol ser la millor escúter

La nova KYMCO AK 550 vol ser líder del mercat

Ja ha arribat. Després de cinc anys en el laboratori, surt al mercat la nova KYMCO AK 550, la motocicleta que pretén consolidar la seva marca en el més alt. Fabricada amb un disseny i materials de primeríssim nivell, aquest escúter esportiu té capacitat per comparar-se amb qualsevol. Et sorprendrà.

kymcoak550-04-trafachI és que quan pensem en escúters esportives, la Yamaha TMAX és des de fa temps la protagonista i la més cobejada motocicleta d’aquest gènere. Encara que no es tracti del model més potent, es caracteritza pel seu equilibri i àgil maneig, per la qual cosa no t’estranyi que en el procés de creació de la nova KYMCO AK 550, la Yamaha hagi estat el mirall al que mirar-se.

El nom de la nova KYMCO AK 550 possiblement et recordi a un dels fusells més famosos de la història, el Kalashnikov AK 47. Un altre dels aspectes que revela la importància d’aquest model per a la marca taiwanesa és la cura de tots els detalls que engloben a la motocicleta. S’ha sabut que fins a quatre vegades es van destruir models de carrosseria pràcticament acabats. És a dir, quatre vegades es van modificar models que es creien definitius. Aquest llarg procés ha donat com resultat una escúter de la qual podràs comprovar que no sobra ni falta un sol detall.

A la alçada de les millors escúters esportives

La marca KYMCO ambicionava situar el model AK 550 en el més alt del sector i, sense cap dubte, ho ha aconseguit. Amb el seu disseny esportiu, sense deixar a un costat el component turístic, t’ofereix multitud de possibilitats que els motoristes han valorat de manera molt positiva.kymcoak550-11-trafach

L’estructura de la AK 550 és semblada a les d’altres grans escúters. Destaca el seu motor de dos cilindres tombats situats en paral·lel amb control de vibracions, embragatge automàtic o canvi CVT amb variador centrífug. La transmissió secundària és la que oscil·la amb la roda posterior, ja que el motor es troba fixat en el xassís.

Analitzant el motor, veuràs que la seva arquitectura va en la línia de la marca KYMCO, dividint-se el propulsor en dos compartiments independents units mitjançant perns, sent el primer el conjunt de la transmissió i el segon el motor en si. Aquest es presenta amb un cigonyal calat a 270º amb dos eixos contra rotants situats en la part superior i inferior. Quant a les culates, disposen de quatre vàlvules, fabricades en materials de la més alta qualitat. La distribució és posada en funcionament a través d’una cadena lateral i compta amb dues branques de lleves que enganxen amb les vàlvules. El dipòsit es troba situat a la zona més baixa del càrter de transmissió.

Característiques del motor de la nova KYMCO AK 550

Tens la nova KYMCO AK550 al mercat amb un motor de 54 CV a 7500 revolucions per minut. Aquesta xifra és superior a la qual ens permet el carnet A2, per la qual cosa la marca posa a la disposició dels motoristes una versió limitada sense augment del preu. Aquestes dades superen a la seva més ferma competidora, la Yamaha TMAX.

kymcoak550-13-trafachT’interessarà saber el seu pes: 230 kg. Amb l’objectiu que aquest no anés elevat i permetés un maneig segur i àgil, han dissenyat un xassís d’alumini, fabricat mitjançant quatre tècniques diferents. Aquest elaborat procés, unit al fet que el motor es troba situat en una posició molt propera al centre de gravetat de la moto, permeten que el pes de tots dos trens sigui tremendament similar.

Pel seu llarg procés de fabricació, en el qual s’han utilitzat els més sofisticats materials, i per les característiques tècniques que presenta, no hi ha dubte que la nova KYMCO AK 550 s’ha convertit en una de les motocicletes escúters referencia al mercat mundial.

T’agradaria provar-la? Demana cita aquí

Més informació de la nova KYMCO AK 550 aquí

TRAFACH KYMCO

Tags:
,