Les vendes de motos segueixen al alça al 2015

24 Ago Les vendes de motos segueixen al alça al 2015

Les vendes de motos segueixen a l’alça

Les matriculacions de motos ha augmentat a Espanya un 20,7% durant l’any 2015, aconseguint una xifra de 71.648 unitats, essent Espanya el païs amb més creixement de la Unió Europea, segons (ACEM).

Amb aquest mes de Juliol passat han sigut tots els mesos amb creixement a l’alça de les vendes de motos, convertint aquest any 2015 amb un any de recuperació clara de les vendes de motos a l’estat Espanyol. Concretament aquest mes de Juliol les vendes de motocicletes ha crescut un 27,1%, liderant aquest creixement la cilindrada de 125cc amb un 30,1%, un 14,9% en les cilindrades mitges i finalment amb un 38,8% les motos de cilindrada alta.

Per sectors, les scooters han pujat un 28,7%, un 25,9% per les motos de carretera i un discret 5,2% en les motos de camp, i fins i tot el ciclomotors (en caiguda lliure aquests últims anys) han tingut un increment de un 1,9%.

Després de uns anys molt durs per als venedors de motos,  amb un tancament de varies  fàbriques emblemàtiques  a l’Estat espanyol i concretament a Catalunya, sembla que comencem a veure la llum pel que fa a la  recuperació del sector, esperem i desitgem que el sector de la moto torni a ser un dels sectors a tenir en compte per a la economia.