KYMCO XCITING S 400 (EURO 5)

Descripció de la Moto

La nova Xciting S 400 TCS és un dels scooters més complets de la seva cilindrada. Ofereix a l´usuari un vehicle equipat amb la màxima tecnologia , juntament amb un disseny modern i vanguardista.

El seu potent motor és admirat pels seus 34cv que ofereixen la força suficient per garantir una velocitat de creuer elevada i constant, entregada d´una manera suau i silenciosa. A més compleix sobradament l´exigent normativa Euro 5, reduint les emissions molt per sota de l´exigit.

Amb el seu innovador sistema de control de tracció (TCS) el neumàtic del darrera de l´xciting manté una tracció constant sobre qualsevol superficie, evitant d´aquesta manera que la roda derrapi i garantint una entrega constant de potència. Aquest sistema, combinat amb el sistema ABS de frenada garanteix un domini total en qualsevol situació.

Tot aixó juntament amb les òptiques full led, el doble disc de fre davanter, el sistema de connectivitat de Kymco (Noodoe), el seu elevat confort i el seu espectacular disseny fan de l´Xciting S 400 TCS un scooter únic.

Kymco Xciting S 400

CARNET: A2 i A

CILINDRADA (cc): 400

PREU: 6.499€

COLORS: Negre, Blau, Marró.

*Preu Recomanat en Península i Balears, IVA i transport inclòs. Matriculació no inclosa.

POTÈNCIA: 34 cv

PES (kg): 213

MANUAL:

SOL·LICITA INFORMACIÓ :

  Concessionari
  KYMCO GironaKYMCO MataróKYMCO L'Hospitalet

  *Trafach-Kymco es el responsable del tratamiento de sus datos personales, que serán utilizados para responder su consulta legitimado por su consentimiento. Sus datos no se cederán a terceros, salvo obligación legal. En cualquier momento, puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión o bien obtener más información sobre nuestra política de protección de datos, aquí.

  Accepto rebre informació comercial

  Accepto la política de privacitat


  CONCESSIONARIS KYMCO:

  MOTOS TRAFACH
  C/ de Salt 25
  17005- GIRONA
  Tel. 972.20.05.70

  MOTOS TRAFACH
  Av. Maresme, 465
  08301- MATARÓ
  Tel. 93 796.39.07


  MOTOS TRAFACH
  Ctra. Santa Eulàlia, 182
  08902- HOSPITALET
  Tel. 93 796.39.07


  moto-kymco-mataro

  Category
  400 CC
  Tags
  Kymco, XCiting 400