Kymco Super Dink 350 TCS

 • Super dink 350 tcs
 • Super dink 350 tcs
 • kymco-super-dink-350-motos-trafach-2
 • kymco-super-dink-350-motos-trafach-3

Descripció de la Moto

KYMCO Super Dink 350 TCS. Model totalment renovat, adaptat a la nova normativa  Euro 4. Encara tractant-se d’un vehicle de cilindrada mitjana amb 321 cc i 28,8 CV de potència, no té res a envejar als grans escúters de superior cilindrada i preu, tant per grandària com per tecnologia i nivell d’equipament. Així doncs, com a bon escúter GT que és, el KYMCO Super Dink 350 ofereix un gran volum i dimensions que donen presència al seu conductor, lloc de conducció marcat per l’amplitud i confort gràcies al seu còmode seient amb respatller envolupant, elevada protecció de marxa abans les inclemències meteorològiques, àmplia capacitat de càrrega sota el seient, i la més moderna tecnologia aplicada al seu propulsor SK60 els 28,8 CV que desenvolupa l’impulsen a velocitats màximes per sobre dels 130 km/ h.

La nova KYMCO Super Dink 350 arriba amb el sistema TCS de control de tracció inteligent de serie, pensat per aconseguir el màxim de seguretat i estabilitat a la carretera d’aquest escúter super vendes.

PREU: 5.099€

CARNET: A2 i A

CILINDRADA: 321cc

* (Preu Recomanat en Península i Balears, IVA i transport inclòs, sense matriculació.)

COLORS: Gris , Blanc, Vermell

POTÈNCIA: 28,8 CV a 7.500 rpm

PES (kg): 192

MANUAL: Descarregar PDF

SOL·LICITA INFORMACIÓ

  Concessionari
  KYMCO GironaKYMCO MataróKYMCO L'Hospitalet

  *Trafach-Kymco es el responsable del tratamiento de sus datos personales, que serán utilizados para responder su consulta legitimado por su consentimiento. Sus datos no se cederán a terceros, salvo obligación legal. En cualquier momento, puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión o bien obtener más información sobre nuestra política de protección de datos, aquí.

  Accepto rebre informació comercial

  Accepto la política de privacitat

  Category
  350cc
  Tags
  Kymco, Super Dink 350