MOTOS KYMCO

Nova Agility City 125

Descripció de la Moto

NOVA KYMCO AGILITY CITY 125. SUPERADA A SI MATEIXA.

Més Àgil: No existeix una forma més còmoda de moure’s per la ciutat. La nova Agility City 125 escurça encara més les distàncies perquè puguis arribar amb facilitat i rapidesa allà on vagis.

Més confort: El nou bastidor ha permès redissenyar el dipòsit de combustible amb major capacitat i allotjar-ho en el sòl, baixant el centre de gravetat del vehicle. Els ajustos dels amortidors són exclusius per al mercat espanyol, ara més suaus, i juntament amb la nova llanda posterior de 14″, el nou seient i els nous estreps escamoteables per al passatger, converteixen la nova Agility City en una nova referència urbana.

Més funcional: La nova Kymco Agility City 125 s’ha resituat la posició de la boca de repostaje i ha augmentat considerablement la capacitat de càrrega sota el seient. A més, també s’inclou de sèrie un bagul posterior i guantera amb pany i presa de corrent per carregar el mòbil mentre condueixes.

Más Segura: Hem redissenyat molts components que aporten una major estabilitat i seguretat en el maneig perquè sentis la màxima confiança a tot moment i en qualsevol racó de la ciutat.

Millor Frenada: La nova Kymco Agility City 125 porta el nou sistema de frens combinats CBS està format per una superba pinça de fre davanter de 3 pistons, connectada al disc de fre posterior mitjançant un circuit hidràulic amb tots els latiguillos metàl·lics que garanteix la màxima pressió i resistència a la fatiga. Aquest conjunt regula, mitjançant un repartidor central, la pressió de frenada a cada roda, i aconsegueix reduir un 10% el punt de detenció de la motocicleta.

Motor: El cor de la nova Kymco Agility City 125 ha estat renovat per complet. El nou sistema d’injecció ha aconseguit aportar una eficiència no coneguda en l’etapa anterior: una reducció de fins a un 21% en consum a velocitat màxima.

PROMOCIÓ:  1.999€ (Model 2019 fins liquidació d’estoc)

POTÈNCIA: 6,6 kW a 8.500 rpm

CILINDRADA: 125cc

PES (kg): 176

CARNET: B-1 amb 3 anys d’Antiguitat o superiors.

ASSEGURANÇA: Tercers+Robatori+Incendi (1er any)

MANUAL: Descarregar PDF

CATÀLEG: Descarregar PDF

COLORS: Blanc, Blau, Negre


* (Preu Recomanat en Península i Balears, IVA i transport inclòs, sense matriculació.)

SOL·LICITA INFORMACIÓ :

Concessionari
KYMCO GironaKYMCO MataróKYMCO L'Hospitalet

*Trafach-Kymco es el responsable del tratamiento de sus datos personales, que serán utilizados para responder su consulta legitimado por su consentimiento. Sus datos no se cederán a terceros, salvo obligación legal. En cualquier momento, puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión o bien obtener más información sobre nuestra política de protección de datos, aquí.

Accepto rebre informació comercial

Accepto la política de privacitat

seguro gratis con Kymco

CONCESSIONARIS KYMCO:

MOTOS TRAFACH
C/ de Salt 25
17005- GIRONA
Tel. 972.20.05.70

MOTOS TRAFACH
Av. Maresme, 465
08301- MATARÓ
Tel. 93 796.39.07


moto-kymco-mataro

Category
125 CC