Grand Dink 300

 • kymco-grand-dink-125

Descripció de la Moto

KYMCO GRAND DINK 300

EXTREMADAMENT SEGUR
Si hi ha alguna cosa en un scooter que mereix ser extremat, és la seguretat, per això el Kymco Grand Dink 300 ve equipat amb un potent joc de frens ABS; un extens doble far davanter amb bombetes d’alt rendiment i un pilot full LED posterior que li donen màxima visibilitat; i pneumàtics dinàmics que incrementen l’adhesió a la carretera.

EXTREMÁDAMENTE CÒMODE
El seu confort s’estén més enllà del seient, afavorint no solament al conductor sinó també al passatger. Així, el  Kymco Grand Dink 300 integra un ampli cofre per a un casc integral i un jet, manetas regulables per a les mans,  anti-vibració i una doble plataforma de suport per als peus.

EXTREMADAMENT FUNCIONAL
El Kymco Grand Dink amb cofre amb capacitat per a dos cascos integrals, guantera amb USB de 5V, panell amb informació extensa i dipòsit de 13 litres sota el sòl, ha estat dissenyat per complir fins a l’extrem amb la necessitat de facilitar la conducció dia després de dia.

EXTREMADAMENT EFICIENT
El motor del  Kymco Grand Dink 300 compleix amb les exigències de la vida diària igual que ho fa amb les exigències de la Unió Europea. Amb injecció Keihin, 2 vàlvules i 23 cavalls, manté els nivells d’emissions molt lluny dels límits establerts per la normativa Euro 4.

PREU: 4.099€

POTÈNCIA: 24,5 CV a 7.250 rpm

CILINDRADA: 276cc

MOTOR: Monocilindric 4 temps.

CARNET: A2 i A.

ASSEGURANÇA: Tercers  (Per a majors de 25 anys)

MANUAL: Descarregar PDF

CATÀLEG: Descarregar PDF

COLORS: Blanc, Titani, Negre


* (Preu Recomanat en Península i Balears, IVA i transport inclòs, sense matriculació.)

SOL·LICITA INFORMACIÓ :

  Concessionari
  KYMCO GironaKYMCO MataróKYMCO L'Hospitalet

  *Trafach-Kymco es el responsable del tratamiento de sus datos personales, que serán utilizados para responder su consulta legitimado por su consentimiento. Sus datos no se cederán a terceros, salvo obligación legal. En cualquier momento, puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión o bien obtener más información sobre nuestra política de protección de datos, aquí.

  Accepto rebre informació comercial

  Accepto la política de privacitat

  CONCESSIONARIS KYMCO:

  MOTOS TRAFACH
  C/ de Salt 25
  17005- GIRONA
  Tel. 972.20.05.70

  MOTOS TRAFACH
  Av. Maresme, 465
  08301- MATARÓ
  Tel. 93 796.39.07


  moto-kymco-mataro

  Category
  300 CC