MOTOS KYMCO

Nova Grand Dink 300

  • kymco-grand-dink-125

Descripció de la Moto

NOVA KYMCO GRAND DINK 300

EXTREMADAMENT SEGUR
Si hi ha alguna cosa en un scooter que mereix ser extremat, és la seguretat, per això el nou Kymco Grand Dink 300 ve equipat amb un potent joc de frens ABS; un extens doble far davanter amb bombetes d’alt rendiment i un pilot full LED posterior que li donen màxima visibilitat; i pneumàtics dinàmics que incrementen l’adhesió a la carretera.

EXTREMÁDAMENTE CÒMODE
El seu confort s’estén més enllà del seient, afavorint no solament al conductor sinó també al passatger. Així, el  Kymco Grand Dink 300 integra un ampli cofre per a un casc integral i un jet, manetas regulables per a les mans,  anti-vibració i una doble plataforma de suport per als peus.

EXTREMADAMENT FUNCIONAL
El nou Kymco Grand Dink amb cofre amb capacitat per a dos cascos integrals, guantera amb USB de 5V, panell amb informació extensa i dipòsit de 13 litres sota el sòl, ha estat dissenyat per complir fins a l’extrem amb la necessitat de facilitar la conducció dia després de dia.

EXTREMADAMENT EFICIENT
El motor del nou Kymco Grand Dink 300 compleix amb les exigències de la vida diària igual que ho fa amb les exigències de la Unió Europea. Amb injecció Keihin, 2 vàlvules i 23 cavalls, manté els nivells d’emissions molt lluny dels límits establerts per la normativa Euro 4.

PREU: 4.999€ EASY DAYS: 3.899€

POTÈNCIA: 24,5 CV a 7.250 rpm

CILINDRADA: 276cc

MOTOR: Monocilindric 4 temps.

CARNET: A2 i A.

ASSEGURANÇA: Tercers + Robatori + Incendi (1er Any)

MANUAL: Descarregar PDF

CATÀLEG: Descarregar PDF

COLORS: Blanc, Titani, Negre


* (Preu Recomanat en Península i Balears, IVA i transport inclòs, sense matriculació.)

*Promoció vàlida fins al 30/06/2020

SOL·LICITA INFORMACIÓ :

Concessionari
KYMCO GironaKYMCO MataróKYMCO L'Hospitalet

*Trafach-Kymco es el responsable del tratamiento de sus datos personales, que serán utilizados para responder su consulta legitimado por su consentimiento. Sus datos no se cederán a terceros, salvo obligación legal. En cualquier momento, puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión o bien obtener más información sobre nuestra política de protección de datos, aquí.

Accepto rebre informació comercial

Accepto la política de privacitat

seguro gratis con Kymco

CONCESSIONARIS KYMCO:

MOTOS TRAFACH
C/ de Salt 25
17005- GIRONA
Tel. 972.20.05.70

MOTOS TRAFACH
Av. Maresme, 465
08301- MATARÓ
Tel. 93 796.39.07


moto-kymco-mataro

Category
300 CC