GRAND DINK 300 (EURO 5)

Descripció de la Moto

La Grand Dink 300 és el nou megascooter GT de Kymco. Com a bon scooter Gran Turisme destaca per l´elevat grau de confort que ofereix, gràcies  al seu còmode seient i a unes suspensions regulables en cinc posicions de precàrrega que proporcionen una agradable conducció.

La seguretat també és un factor destacable de la nova Grand Dink 300. En el tren davanter munta una llanta de 14″ combinada amb un disc de fre de 260mm, mossegat per una pinça de fre de tres pistons. A la potència de frenada cal sumar-li la seguretat que dóna l´ABS de darrera generació de BOSCH que actua a totes dues rodes.

La seva nova òptica frontal Full LED augmenta la lluminositat de manera notable. Aquest nou conjunt d´òptiques garanteix veure i ser vist en tot moment.

El motor de la nova Grand Dink 300 compleix l´exigent normativa Euro 5, amb uns nivells d´emissions molt per sota de l´exigit. Al mateix temps redueix el consum i proporciona 23cv, aconsseguint oferir potència i eficiència aparts iguals

PREU: 4.399€

POTÈNCIA: 23 cv

CILINDRADA: 276cc

MOTOR: Monocilindric 4 temps.

CARNET: A2 i A.

ASSEGURANÇA: Tercers  (Per a majors de 25 anys)

COLORS: Blanc, Titani, Negre


* (Preu Recomanat en Península i Balears, IVA i transport inclòs, sense matriculació.)

SOL·LICITA INFORMACIÓ :

  Concessionari
  KYMCO GironaKYMCO MataróKYMCO L'Hospitalet

  *Trafach-Kymco es el responsable del tratamiento de sus datos personales, que serán utilizados para responder su consulta legitimado por su consentimiento. Sus datos no se cederán a terceros, salvo obligación legal. En cualquier momento, puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión o bien obtener más información sobre nuestra política de protección de datos, aquí.

  Accepto rebre informació comercial

  Accepto la política de privacitat

  CONCESSIONARIS KYMCO:

  MOTOS TRAFACH
  C/ de Salt 25
  17005- GIRONA
  Tel. 972.20.05.70

  MOTOS TRAFACH
  Av. Maresme, 465
  08301- MATARÓ
  Tel. 93 796.39.07


  moto-kymco-mataro

  Category
  300 CC