Kymco Urban Day

30 Abr Kymco Urban Day

Creuem la ciutat, des de Motos Trafach, al polígon Mas Xirgu, fins al Barri Vell, damunt d’una
moto Kymco K-XCT. En hora punta, triguem uns escassos cinc minuts.

Són les sis de la tarda, acabo de sortir de treballar im’espera per davant un cap de setmana magnífic, amb sol i bones temperatures, que a més coincideix amb el primer cap de setmana de “Girona, temps de flors”. El primer que he de fer és anar a recollir la meva moto Kymco K-XCT, que ja ha passat la primera revisió.

Surto de Motos Trafach, concessionari oficial de motos KYMCO a Girona, després de recollir la moto, i marxo corrents cap al centre de Girona. Decideixo passar pel carrer del Riu Güell, creuar el Pont del Dimoni, enfilar pel Passeig d’Olot i trencar per la carretera Barcelona i, tot i que és hora punta, i les sortides de les escoles col·lapsen la ciutat, puc esquivar el trànsit tranquil·lament i em planto en poc menys de tres minuts al carrer de la Creu. Em sento afortunat d’anar en moto: tot i estar la ciutat col·lapsada, puc aparcar just davant de la cafeteria en la qual he quedat per fer un cafè amb un antic company de feina. El meu company arriba tard: venia amb cotxe i ha perdut mitja hora donant voltes per trobar aparcament.

Surto de la cafeteria amb presses, agafo de nou la moto i continuo pel carrer de la Creu fins arribar al trencant del carrer Joan Maragall, que faig d’una tirada, esquivant cotxes i autobusos. Enfilo l’avinguda de Jaume I fins arribar a la Plaça de Catalunya, on deixo la moto
a l’ampli aparcament que hi ha situat davant l’edifici del Bolet. I d’aquí, caminant, fins a l’estanc de la Rambla de la Llibertat, on he quedat amb els amics per anar a fer unes tapes.

ASSEGURANÇA A TOT RISC INCLÒS
KYMCO inclou l’assegurança a tot risc durant el primer any, sense
cap cost, en tota la gamma demotocicletes.