NOVA KYMCO SUPERNEX ELÈCTRICA

KYMCO Barcelona

09 Nov NOVA KYMCO SUPERNEX ELÈCTRICA

KYMCO SUPERNEX: La primera moto super esportiva elèctrica de la marca!!!

El president del Grup KYMCO va presentar  primícia mundial a Milà la primera moto super esportiva elèctrica que destaca pel seu rendiment irresistible i gran capacitat de resposta i eficiència.
Primer motor acústic del món multi freqüència que reprodueix els sons dinàmics del motor amb gran autenticitat.
Canvi de 6 marxes i 4 maneres de conducció: calmat, positiu, enèrgic i extrem.
Equipa KYMCO FEP (Full Engagement Perfomance), un nou sistema de gestió del rendiment desenvolupat per la marca per garantir la seguretat i el control de les super esportives.
El Grup KYMCO ha anunciat en primícia el desenvolupament de KYMCO SuperNEX, la primera motocicleta super esportiva elèctrica que complirà amb les expectatives i emocions que els usuaris de motos supersport persegueixen en relació al seu rendiment, acceleració, eficiència, so, seguretat i control, i dissenyada en el marc de la mobilitat entesa com l’art de conduir una moto.

KYMCO SUPERNEX

KYMCO SUPERNEX

“Amb la nova KYMCO SUPERNEX, la marca el començament de la propera era supersport i obre un horitzó d’oportunitats il·limitades per conquistar el cor dels usuaris de tot el món”, ha indicat el president del Grup KYMCO Allen Ko durant la presentació del nou SUPERNEX a la premsa internacional, celebrada AL Teatre Vetra, a Milà, ciutat on se celebra el Saló Internacional de la Moto fins al proper 11 de novembre.

ACCELERACIÓ SENSE FI

El president ha recordat durant la presentació que en l’actualitat, i a causa de l’absència de caixa de canvi en les motocicletes elèctriques, aquestes aconsegueixen la seva potència màxima en el rang mitjà de la corba i posteriorment tendeix a disminuir notablement. Aquesta falta de potència se sent amb major potència en velocitats altes.

La nova KYMCO SUPERNEX és diferent. És irresistible. El sistema de transmissió de 6 velocitats permet extreure tot el potencial de la moto fins a la seva màxima potència. Les marxes ajuden a millorar la seva eficiència, capacitat de resposta, la seva acceleració progressiva fins a aconseguir la velocitat màxima. SUPERNEX accelera de 0 a 100 km/h en 2,9 segons; de 0 a 200 km/h en 7,5 segons; i de 0 a 250 km/h en 10,9 segons.

RENDIMENT AL COMPLET

“En l’actualitat solament uns pocs pilots experimentats poden aconseguir còmodament els límits de les seves motos esportives. Les motos superen les habilitats de la majoria. Però SUPERNEX proporciona la màxima seguretat i control per a tots”, ha explicat Ko.

KYMCO ha desenvolupat per a aquest repte un sistema avançat de gestió del rendiment per aprofitar tot el seu potencial a tot moment sota les sigles FEP (Full Engagement Perfomance) i permetre als usuaris gaudir al màxim de les emocions d’una moto superesportiva. En una acceleració forta assegura que no es llisquin les rodes; en una frenada brusca evita que s’elevi la roda posterior; en superfícies irregulars o humides proporciona la màxima tracció…

KYMCO SUPERNEX

KYMCO SUPERNEX

“El grau de participació de FEP es pot regular. Volem que els usuaris, des dels més als menys entusiastes, trobin tota l’emoció que esperen d’una moto superdeportiva”, ha afegit.

SO ACTIU

Ko ha comentat que el motor elèctric neix per ser silenciós per naturalesa: i el que para alguns és una millora, per als amants de les motos esportives és el contrari. Sense so, el caràcter, la sensació i la passió de la màquina es perden. La moto deixa de ser un objecte de desig i es converteix en un mitjà de transport més.

A més de facilitar informació al conductor de manera continuada -comunica l’augment de les revolucions per minut i li ajudar a determinar el canvi de marxa-, el so és un dels elements que més reforcen la connexió passional amb el vehicle. Cada moto té el seu to, la seva intensitat i lliurament. “El so no solament parla de la moto, sinó també de l’ànima del conductor”.

Ko ha destacat que SUPERNEX compta amb el primer motor acústic del món multi freqüència que reprodueix els sons dinàmics del motor amb gran autenticitat. A més, permet regular el seu caràcter i el seu volum.

PERSONALITZACIÓ

“Una motocicleta superesportiva moderna ha de tenir la capacitat d’adaptar-se als diferents moments de gaudi del seu propietari. De vegades prefereixen l’opció de viure al límit”.

A diferència de les motocicletes elèctriques convencionals, el primer directiu de la companyia ha assenyalat que amb SUPERNEX els usuaris tenen per primera vegada la llibertat de triar l’emoció de la seva moto superesportiva que millor encaix en cada situació. SUPERNEX compta amb quatre maneres de conducció: Calmat (apaga el món al teu al voltant, projecta la teva força interior); Positiu (encén l’actitud, la vida és un equilibri perfecte entre la potència i cortesia); Enèrgic (força immensa en l’agarri, llest per ser llançat en sintonia amb el batec del teu cor); i Extrem (la bèstia està fora, el desig està en flames).

Tags:
,