KYMCO PEOPLE 125!

People 125

07 Ago KYMCO PEOPLE 125!

KYMCO PEOPLE 125 nou model de la gamma!

Arriba el nou KYMCO PEOPLE 125, un model que es vol introduir dins del grans mercats espanyols de roda alta, i sense dubte, veient les seves caracteristiques tecniques + el preu, serà un model a tenir molt en compte.

kymco-people-125-trafach-1

Kymco people 125

Quant a les seves novetats tècniques, el nou KYMCO PEOPLE 125 equipa el nou motor dissenyat per KYMCO per complir amb les exigents normatives mediambientals que estan per arribar (a Europa, Euro 5 en 2020). Aquest motor de 4 vàlvules i d’emissions i rumorositat extremadament baixes està present ja en el nou  KYMCO Like 125, llançat el passat mes d’abril, i servirà de plataforma per a altres nous desenvolupaments. Compte a més amb ABS i està equipat d’un sistema lluminós «full LED», inclòs el far davanter, i tauler digital multi funció.

Al costat d’aquestes importants característiques, destaca el seu principal element diferenciador: el seu major espai d’emmagatzematge. *People S 125 disposa d’un cofre amb capacitat per guardar un casc integral i altres elements en el compartiment amb panell extrïble de 6,5 litres. La seva gran capacitat és fruit del nou disseny del xassís i sub xasis posterior, la re ubicació de diversos components, com la col·locació de la bateria en la part frontal, i al treball interior de l’espai posterior.

kymco-people-125-trafach-6

Kymco People 125

Per la seva banda, KYMCO Espanya ha treballat en l’últim any a implementar una sèrie de millores exclusives per adaptar el vehicle a les exigències i necessitats dels usuaris espanyols, com són les noves suspensions; a mantenir el posicionament competitiu del vehicle per sota dels 3.000 euros i oferir les millors condicions i serveis.

El nou  KYMCO PEOPLE 125 estarà disponible a la xarxa KYMCO d’Espanya durant el mes de setembre en quatre colors (vermell, blau, marró i gris) a un preu recomanat de sol 2.988 euros. Està inclòs al programa GENIUS de KYMCO Espanya, per la qual cosa aquest PVP inclou un any de segur obligatori amb cobertura de robatori, convertible en un segur a tot risc per 65 euros. Seguint amb els avantatges d’aquest programa, l’usuari té la possibilitat d’augmentar la garantia fins a quatre anys per 75 euros i de finançar al 0% TAE les reparacions i revisions.

 

El nou KYMCO PEOPLE 125 donarà molta guerra als seus competidors de les grans ciutats…

Més informació del model aquí