MOTOS KYMCO

EL DOBLE DE DONES ESCULLEN KYMCO

23 Oct EL DOBLE DE DONES ESCULLEN KYMCO

El doble de dones escull la marca KYMCO durant el confinament

La moto urbana està servint de suport a moltes persones que intenten desplaçar-se a mitjans més segurs en l’actual crisi per la Covid-19; des de KYMCO, la marca més especialitzada en motos urbanes (escúters de 50 cc i 125 cc), ha detectat un increment considerable de dones des d’el mes de juny passat i aquest volum a més ha portat aconsegueixo un nou perfil de consumidor: dona, de més de 45 anys, opta pels escúters KYMCO més lleugers, àgils, segurs i de dissenys més ciudados.

El nombre de dones que ha triat una moto KYMCO com a mitjà de transport s’ha duplicat des de juny, després del període de confinament viscut durant l’estat d’alarma per Covid-19. Aquesta és la primera conclusió de l’estudi ‘Perfil KYMCO. Any Covid-19’ que reafirma l’esforç de KYMCO per impulsar la mobilitat urbana del públic femení, que prefereix desplaçar-se en escúters més petits, àgils i lleugers. KYMCO és l’única marca de mobilitat urbana en números verds en un mercat de menor grandària, i amb un posicionament rellevant (1 de cada 5 escúters fins a 125 cc és KYMCO –quota del 21%-).

En aquesta nova etapa des de juny -marcada per la incertesa, la crisi sanitària, nous brots de contagis, noves restriccions a la mobilitat i confinaments locals-, KYMCO ha duplicat les matriculacions a dones a Espanya fins a sumar 1.558 unitats (ciclomotors i motocicletes) en l’acumulat a setembre, en comparació amb les 749 registrades en el mateix període de l’any anterior.

En aquests quatre mesos, les vendes KYMCO a dones han superat a les realitzades a aquest col·lectiu en tot 2018 (1.456 matriculacions). I, en el que va d’any, de gener a setembre, s’han situat en 2.139 unitats (un 24,5% més), per sobre de les realitzades en tot 2019 (2.042 unitats).

Nou perfil d’usuàries

Després del confinament, a més de duplicar-se el nombre de dones aquestes han respost a un perfil nou: dona de 46 anys d’ara endavant, que es mou amb moto urbana, principalment en escúter de 125 cc, però amb un interès creixent en el ciclomotor. Els seus models KYMCO preferits són, per aquest ordre, Like 125, Agility City 50 i Miler 125; tots ells models urbans, més lleugers i assegurances i de disseny cuidat i elegants. Aquesta és la segona conclusió de l’estudi esmentat després d’analitzar la nova demanda (creixement de la demanda de dones en 809 matriculacions de juny a setembre de 2020).

Quant a l’edat: si bé els primers mesuraments KYMCO, realitzades en les tres últimes setmanes de l’estat d’alarma, indicaven que en la franja d’edat de 25-35 hi havia un major volum de dones que van adquirir una moto nova KYMCO, a mesura que han passat les setmanes (amb això l’augment de la incertesa, els rebrots de contagis, confinaments locals…) el rang d’edat més freqüent s’ha situat en l’extrem contrari. El major grup d’usuàries se situa ara en la franja de majors de 46 anys, tant si s’observa el comportament de les dones de la nova demanda com en el conjunt de dones de 2020. El creixement KYMCO després del confinament s’explica perquè ara més dones majors de 46 anys han comprat un escúter KYMCO i ho fan en un 32%, 4 punts percentuals per damunt respecte al perfil de dones de 2019.

En 2019, el perfil d’usuària KYMCO majoritari se situava en un rang d’edat més baix, entre 36 i 45 anys, i representava el 33,20% de les matriculacions.

Quant als models KYMCO preferits: aquesta nova demanda creada després del confinament s’ha generat gràcies a l’increment de matriculacions dels models Like 125, Agility City 50 i Miler 125, que han actuat per aquest ordre de motors del creixement.

En cambio, en términos anuales, se observa que la mujer sigue prefiriendo el superventas Agility City 125 (en línea con el año anterior) y el modelo People S 125, el modelo Premium KYMCO de rueda alta.  Ambos llegan a representar en 2020 la mitad de las ventas a mujeres, tanto en el acumulado de los nueve primeros meses del año (53 %) como en los cuatro meses que han arcado el pos confinamiento (47,7%).

KYMCO guanya quota femenina

En termes de quota, en els quatre mesos posteriors al confinament, el pes de la dona ha registrat un avanç històric: la dona adquireix un de cada 5 escúters KYMCO venuts i les seves vendes han arribat a representar el 18,10% sobre el total, fins i tot ha fregat el 20% el mes de setembre. En les vendes de 125 cc, la seva quota s’ha situat en el 21,86%, i ha fregat el 25% al setembre; i en les matriculacions de ciclomotors el seu pes ha estat del 23,11%.

Aquest salt té un impacte positiu en el conjunt de l’any: la dona és usuària d’1 de cada 6 escúters KYMCO venuts (en 2019, era 1 de cada 7); una relació que augmenta a 1 de cada 5 si es té en compte les vendes d’escúters de 125 cc i a 1 de cada 4 en el cas de les vendes de 50 cc. En percentatge, la dona s’ha anotat un creixement del 30,45%, és a dir, un avanç de 4 punts percentuals en 2020, fins a representar ja el 17,22%! de les vendes; el 20,85% del 125 cc, i el 23,79%! del 50 cc.

Els KYMCO més urbans

KYMCO compta amb la gamma més àmplia i competitiva del mercat d’escúters les dimensions i els dissenys dels quals són més concordes amb les necessitats de la major part de les dones que decideixen moure’s en ciclomotor (50 cc) o motocicleta (125 cc). Tots els vehicles són molt manejables, de poc pes i altura, molt atractius, confortables, segurs i amb sistemes avançats de frenada. La gamma KYMCO dóna resposta al nou comportament de mobilitat urbana detectat després del confinament (una de cada 5 dones va afirmar que la Covid-19 havia influït en la seva decisió de compra, en un sondeig realitzat als clients KYMCO que van comprar moto en les tres últimes setmanes de l’estat d’alarma, que va finalitzar el 21 de juny)

En aquest context, KYMCO manté el seu objectiu estratègic de continuar oferint la major i més competitiva oferta de mobilitat per al públic femení, amb l’objectiu de satisfer les noves necessitats de mobilitat a les dones que cuiden la seva seguretat i la seva imatge i desitgen mantenir un look femení i elegant en els seus desplaçaments urbans.

Font de dades: www.kymco.es

NECESSITES INFORMACIÓ?

Deixa’ns la teva consulta…

  Concessionari
  KYMCO GironaKYMCO MataróKYMCO L'Hospitalet

  *Trafach-Kymco es el responsable del tratamiento de sus datos personales, que serán utilizados para responder su consulta legitimado por su consentimiento. Sus datos no se cederán a terceros, salvo obligación legal. En cualquier momento, puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión o bien obtener más información sobre nuestra política de protección de datos, aquí.

  Accepto rebre informació comercial

  Accepto la política de privacitat

  Tags: