Kymco numero 1 en vendes al mes de Maig

Kymco

05 Jun Kymco numero 1 en vendes al mes de Maig

KYMCO és posiciona al Maig com la primera marca de motos a Espanya amb una quota superior superior al 15%

 

KYMCO Agility City i KYMCO Super Dink lideren el rànquing de vehicles de dues rodes més venuts de maig i el mateix rànquing acumulat en 2015.

 

• KYMCO s’apunta al maig un fort alça del 28,86%, fins a les 2.188 unitats venudes.

 

Girona/Mataró, 5 de juny.

KYMCO, que s’ha consolidat com a primera marca de scooter a Espanya, acaba de tancar el mes de maig amb una nova fita en situar com a primera marca del mercat total de vehicles de dues rodes (motocicletes i ciclomotors), després d’aconseguir un volum de vendes de 2.188 unitats.
Aquesta xifra significa que KYMCO s’ha apuntat un fort creixement del 28,86% respecte al mateix mes de l’any anterior, que li ha permès assolir una quota de mercat del 15,12%.
Aquesta és la segona vegada en el que va d’any que KYMCO aconsegueix donar aquest important pas (també ho va aconseguir en el passat mes de març).
A més de ser la marca més venuda en volum, KYMCO també lidera el rànquing dels models més venuts de maig. D’aquesta manera, els dos vehicles de dues rodes més venuts a Espanya són la KYMCO Agility City, amb 580 unitats (una alça del 48,72%), i la KYMCO Super Dink 125, amb 579 unitats (una alça del 26,14 %). Tots dos vehicles segueixen liderant el rànquing dels models més venuts en el que va d’any, les vendes ascendeixen a 2.006 i 1.913 unitats, respectivament.
Com a especialista en el mercat de scooter, KYMCO lidera un cop més aquest segment, caracteritzat pel seu elevat volum (representa el 69,75% de les vendes dels vehicles de dues rodes). Al maig, KYMCO ha venut 2.176 d’aquestes unitats (alça del 29,60%), el que li permet controlar un 21,56% d’aquest important mercat i ser el seu principal motor de creixement.
A més del focus en el mercat de scooter, la Companyia segueix centrant el seu esforç al canal del consum privat, on KYMCO és la principal marca amb una quota del 17,11%.

Projecte a llarg termini…

Aquesta tendència positiva de KYMCO ESPANYA s’emmarca dins del seu projecte de llarg termini denominat ‘KYMCO New Era’, els principals eixos són el creixement, la sostenibilitat i eficiència de la xarxa (60 concessionaris i 1.500 punts de vendes), i la creació de valor al client final.
La Companyia celebra aquest any el seu 20è aniversari i ho fa amb un important salt qualitatiu. Durant 2015, KYMCO compta amb la campanya ‘Assegurança Tot Risc KYMCO 2015′, segons la qual, inclou durant un any assegurança a tot risc sense augment de cost en tota la seva gamma de motocicletes. KYMCO porta deu anys consecutius incloent assegurança en totes les seves motocicletes (primer assegurança obligatòria gratuït; posteriorment es va millorar amb la Cobertura de Robatori i aquest any s’arriba al màxim de cobertura tot risc).
En els cinc primers mesos de l’any, KYMCO acumula un creixement del 23,95% amb un total de 7.697 vehicles venuts i una quota del 14,07%, que el situa com a segona marca del mercat de dues rodes a Espanya en 2015, en línia amb el tancament de 2014.