KYMCO «Noodoe Navigation»

kymco-noodle-trafach-2

17 Abr KYMCO «Noodoe Navigation»

KYMCO Espanya ha presentat al  Gran Saló de la Moto de Madrid’ (celebrat els 5 al 8 d’abril, en Ifema) les possibilitats que ofereix la nova aplicació mòbil enfocada a la seguretat en la circulació per als usuaris de dues rodes: el KYMCO Noodoe Navigation, el primer navegador pensat per a usuaris de motos que, a més, es connecta i s’integra en el quadre d’instruments de la motocicleta.

La nova aplicació estarà disponible a mitjan any per als usuaris de AK 550, el vaixell almirall de la marca. A partir de llavors, s’anirà incorporant als diferents models de la gamma.

kymco-noodle-trafach-3

KYMCO ha desenvolupat una pionera i revolucionària forma de comunicar la navegació. Durant la presentació, la primera marca de mobilitat urbana ha ofert tots els detalls d’aquesta nova aplicació. El seu principal característica és la forma tan senzilla i clara d’informar de les maniobres fins a la destinació, dins del seu objectiu de mantenir la seguretat de l’usuari de motos a tot moment. Un motorista necessita d’un cop d’ull, en un sol segon, disposar d’aquesta informació, sense distraccions.

Per exemple, en marxa, el sistema va enumerant el nombre d’interseccions pendents per iniciar la maniobra, ofereix els metres restants per a la mateixa i alerta de la distància a la qual es troba un radar, i la velocitat màxima permesa en la via.

Solament en aturat, en un semàfor per exemple, l’usuari obtindrà en la pantalla del escúter altres detalls d’interès en tres noves pantalles: informació relacionada amb la destinació (hora i temps benvolgut, distància pendent de recórrer), la meteorologia i el nivell de bateria del mòbil; el mapa d’origen i destinació; i finalment, un mapa perifèric amb els detalls dels carrers.kymco-noodle-trafach-1

Una particularitat important és que la nova app no consumeix dades durant la navegació, perquè el mapa queda instal·lat en la pròpia aplicació.

A l’hora de configurar la ruta, la app permet triar fins a cinc parades o punts d’interès a triar entre Serveis KYMCO, gasolineres, tendes, àrees de descans, restaurants, cafeteries, farmàcia, bancs, hotels, etc. A més, permet comptar amb tres destinacions configurades d’accés ràpid (l’adreça de casa, treball i una destinació favorita).

Una vegada més, KYMCO s’avança a la competència innovant i aplicant les noves tecnologies als nous models de la gama.

Tags:
,