Kymco ofereix un «Tot risc» en tota la gama de motos

Kymco

22 Jun Kymco ofereix un «Tot risc» en tota la gama de motos

Kymco fa un pas més en la introducció d’assegurances en els seus models i és que, després d’oferir una assegurança de robatori per als nous usuaris de la marca, la firma taiwanesa ofereix des de el passat mes de Març, una assegurança a tot risc sense cost afegit per a tota la seva gamma de motocicletes. La nova assegurança, pioner entre les marques de motos,  tindrà una durada d’un any a partir del dia de compra i s’aplicarà a tots els models adquirits en 2015, ja sigui abans o després de l’inici de la promoció. Podeu demanar informació a la nostra botiga Kymco Girona o a la botiga Kymco Mataró.

 

«L`assegurança a Tot Risc 2015» de Kymco inclou entre els seus cobertures, danys propis externs, responsabilitat civil complementària, danys per robatori, incendi i fenòmens de la natura, accidents corporals del conductor, assistència en viatge, retirada del permís de circulació i pèrdua per punts , assessorament per multes de trànsit, defensa i reclamació de danys.

 

Una vegada més i conjuntament amb la marca Kymco, des de Trafach Kymco Girona i Trafach Kymco Mataró, volem oferir el millors serveis per al nostres clients i els mes innovadors dintre del mercat de les dos rodes, tan Catalunya com a Espanya.