E-Bikes de KYMCO

26 Abr E-Bikes de KYMCO

KYMCO E-BIKES serà comercialitzat a traves del canal online amb el suport de la seva xarxa de concesionaris, ja sigui per a proves, entregues o post-venda.

KYMCO Espanya, primera marca de mobilitat, ha anunciat que a mitjans abril preveu arrencar el seu projecte de bicicletes elèctriques de pedaleig assistit d’una manera nova i pionera, totalment adaptada a les noves tecnologies i demandes dels consumidors, els principals pilars dels quals se sustenten en: distribució avançada, serveis que aporten valor al client i gamma Premium i avantguardista, segons ha explicat el seu principal executiu Fernando Saiz, durant la roda de premsa celebrada aquest dimarts.

D’una banda, KYMCO Espanya comercialitzarà les primeres i-bikes KYMCO del món de manera exclusiva a través del seu nou canal online kymco.es/e-bikes, la forma més àgil, còmoda i competitiva possible. Aquesta aposta es completa amb el suport de la xarxa KYMCO, que aporta la proximitat i la confiança que exigeixen els clients. Aquests són: la prova prèvia de producte, la possibilitat de lliurament de la bicicleta ja muntada i preparada per part d’un professional per al seu ús immediat i la posventa oficial per a qualsevol consulta, revisió o reparació. Tots ells constitueixen avantatges competitius de gran valor per al client final.

bicis-electricas-kymco-1

KYMCO Espanya ha desenvolupat per a això una plataforma online amb disseny optimitzat per a mòbils i amb una experiència d’usuari de gran qualitat. A través de la mateixa, l’usuari pot sol·licitar una prova prèvia, adquirir la bicicleta (transferència, targeta –Visa o Mastercard- o Pay Pal) i, amb la finalitat de reduir els passos del procés de compra, pot decidir entre aquestes fórmules d’enviament avantatjoses sense costos: directament al seu domicili muntada al 85%, o en un concessionari KYMCO–muntada i supervisada-). També pot triar rebre la bicicleta al seu domicili ja muntada (‘Envio Pro’) per només 25 euros.

D’altra banda, KYMCO ha treballat en un programa GENIUS específic per a la bicicleta elèctrica, dedicat a crear valor al client. Aquest pla, on s’aglutinen totes les innovacions i genialitats de KYMCO Espanya dissenyades més enllà dels vehicles, està format per un pla de finançament, denominat i-Cycling, i un pla de garantia extra.

El primer permet finançar tota la gamma d’i-bikes amb possibilitat de devolució sense càrrecs després d’un període d’ús establert. En concret, la marca ofereix tres possibilitats de finançament online, a triar entre 24, 36 i 48 mesos; amb devolució a partir de l’any, si el finançament és a 24 mesos; i a partir de dos anys, si el finançament és a 36 o 48 mesos. Com a exemple, un usuari pot adquirir el model KYMCO Q Lite per 52,89 euros al mes o els models B o Q per 57,49 euros al mes durant quatre anys i posteriorment retornar-les sense càrrecs als dos anys d’haver-les usat.

Quant al segon, KYMCO ofereix una garantia ampliada, totalment gratuïta, davant possibles defectes de fàbrica de 5 anys en el trencament del quadre; i 3 sobre el sistema elèctric (motor, controlador, display i cablejat).

Premium, tecnologia pròpia i dissenys avantguardistes

Finalment, KYMCO Espanya arrenca el projecte amb 3 models d’i-bikes cent per cent urbanes (dirigides a un públic amb necessitats diàries de mobilitat urbana o commuters), d’alta gamma, amb tecnologia pròpia KYMCO, producció a la fàbrica de KYMCO a Taiwan, potència capdavantera mundial en tecnologia punta, i de dissenys avantguardistes: dos d’ells amb 10 velocitats i doble suspensió, KYMCO B i KYMCOQ; i un tercer, el model Q Lite, monovelocidad.

bicis-electricas-kymco-3

Les tres destaquen per equipar els principals components d’una bicicleta elèctrica amb tecnologia i desenvolupament propi de KYMCO: motor, bateria, controlador i quadre.

Les i-bikes equipen un motor de 250 W/44v i parell màxim d’entre 27 Nm i 38 Nm, amb sensors de velocitat, assistència de pedaleig (en el buje central) i parell (situat en el basculant darrere), de sol 4 quilos de pes. El sistema de pedaleig assistit propi, anomenat Biactron, suposa el major desenvolupament propi i constitueix el principal avantatge competitiu, i permet una acceleració ràpida i silenciosa i un parell elevat i suau en qualsevol marxa. El motor està instal·lat directament en el buje de la roda posterior, i això fa que la potència es transmeti directament al pneumàtic, sense produir el desgast extra en alguns components com la cadena, canvis i pinyons.

A més, compten amb bateries de molt alta qualitat Ió Liti d’última generació (cèl·lules 18650 LG / Samsung), de 360 Wh, 2,7 quilos, càrrega completa en 4,1 hores i elevada autonomia (90 km per a un usuari de 75 quilos i una conducció normal). Es presenten amb tres particularitats diferenciadores: extraïbles i portàtils amb possibilitat de recarrega muntada en la bicicleta o fora d’ella; sistema de regeneració quan se circula entre 35 km/h i 40 km/h; i pany antirrobo.

El quadre és d’alumini, de fosa a baixa pressió i soldadura robotitzada, la resistència de la qual està per sobre dels paràmetres mitjans. Quant al controlador, el cervell de les i-bikes, també és de desenvolupament KYMCO. Aquest element decideix i calcula el lliurament de motor a partir de les dades que obté dels sensors.

Gràcies a la fabricació i tecnologia pròpia KYMCO, la marca ha sabut aprofitar l’avantatge competitiu de dissenyar les seves pròpies i-bikes sense límits. La seva dissenyadora, la prestigiosa Adriana Monk, especialitzada en dissenys de cotxes i iots de luxe, ha apostat per les formes avantguardistes, pures i elegants, per les quals ha obtingut reconeixements internacionals de prestigi (Premi IF, Eurobike, ReDot…).

Curiosament, el disseny de la bateria extraïble i amb rosteix situada al centre de la i-bike va ser el primer component pel qual es va iniciar el projecte en 2011. En comptes d’amagar-la en una carcassa externa, les bateries compten amb un protagonisme especial, sobre la qual embolicaria posteriorment el quadre, i resta de components.

bicis-electricas-kymco-4

A més, les i-bikes compten amb elements diferenciadors interessants, com a sistema antirrobo, 10 velocitats, 4 nivells d’assistència més funció Torbo, un display que actua de clau, frens hidràulics Tektro, pneumàtics Kenda, etc.

Finalment, els preus de venda al públic ascendeixen a 2.499 en el cas dels models B i Q; i a 2.299 euros en el cas del Q Lite.

Esperem que aquest nou projece de KYMCO tingui molt bona aceptació, ja que com sempre, es pretén ser el màxim de respectuos amb el medi ambient.

Equip TRAFACH KYMCO