MOTOS KYMCO

KYMCO DT X360

14 Dic KYMCO DT X360

KYMCO ESPANYA COMERCIALITZARÀ EL NOU DT X360 DURANT EL 2021

KYMCO Espanya ha confirmat el seu interès per incloure el nou megascooter de 300 cc en el catàleg de l’any que ve. La resta de novetats anunciades aquest dijous a la marca es troba sense data de llançament a Espanya.

KYMCO Espanya ha anunciat que el nou mega scooter DT X360, una de les novetats que el fabricant taiwanès KYMCO Global ha presentat aquest dijous en primícia mundial, formarà part del catàleg de mobilitat del pròxim exercici a Espanya

Adventure Crossover

Parafangs davanter, pneumàtics esportius, sistema de control de tracció, manillar més ample i posició elevada caracteritzen l’esperit aventurer del primer mega scooter Adventure Crossover KYMCO, de 320 cc (28,8 CV, 21,2 kW, a 7.250 r.p.m.). Estable i molt còmode, està pensat tant per gaudir dels desplaçaments quotidians per la ciutat com de les escapades per camins sense asfalt. Compta amb sistema d’encesa sense clau i tauler LED en color per a una màxima llegibilitat. KYMCO Espanya confirmarà més endavant el pla de llançament específic del DT X360, amb tots els detalls comercials pendents encara per definir (colors, preus recomanats, serveis GENIUS, etc.).

Font de dades: www.kymco.es

NECESSITES INFORMACIÓ?

Deixa’ns la teva consulta…

  Concessionari
  KYMCO GironaKYMCO MataróKYMCO L'Hospitalet

  *Trafach-Kymco es el responsable del tratamiento de sus datos personales, que serán utilizados para responder su consulta legitimado por su consentimiento. Sus datos no se cederán a terceros, salvo obligación legal. En cualquier momento, puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión o bien obtener más información sobre nuestra política de protección de datos, aquí.

  Accepto rebre informació comercial

  Accepto la política de privacitat

  Tags: