Convenció KYMCO 20 Anys amb Motos Trafach

Kymco

12 May Convenció KYMCO 20 Anys amb Motos Trafach

Els dies 25 i 26 d’abril Kymco va celebrar a Madrid els 20 anys de la arribada de la marca Kymco a Espanya, i Motos Trafach i alguns dels seus agents tant de la botiga de Girona com la de Mataró,  vàrem estar convidats a la festa que va durar dos dies, a on varem gaudir de tot tipus d’activitats d’oci.

La marca Kymco, gràcies a la seva gran paritat de preu i qualitat ha aconseguit estar entre les primeres marques a nivell de vendes de l’estat espanyol, i gràcies a la seva gran varietat de models, des de ciclomotors, 125 .c.c i escúters de gran cilindrada han fet que Kymco sigui una marca de referència a dia de avui en el sector de les dos rodes a Espanya.

Des de Motos Trafach volem donar les gràcies a la marca Kymco motor Espanya pel cap de setmana tan especial que ens varen fer passar i agrair a la marca tot el que ens està ajudant a millorar el nostre servei i qualitat als nostres clients. Esperem que entre tots contribuïm a un creixement important del sector per aconseguir la recuperació del mercat del sector de les dos rodes, tan castigat aquests últims anys el el nostre país.

Kymco - 5 Kymco 620150512070622