MOTOS KYMCO

TORNA AL CICLOMOTOR AL 2020

Agility City 50

24 Oct TORNA AL CICLOMOTOR AL 2020

KYMCO TORNA AL CICLOMOTOR AL 2020!!

El pròxim mes de Febrer, està previst que es faci el nou del llançament del nou ciclomotor KYMCO AGILITY CITY 50, a un preu molt competitiu, ja que KYMCO està dins de les 3 marques de escúters mes demanades pels particulars, i de cara l’any que ve, hi ha una previsió de 2.000 unitats matriculades.

KYMCO Espanya ha anunciat que reactivarà la comercialització de ciclomotors tipus escúter (fins a 50 cc) en menys de quatre mesos sota un pla que li permetrà a curt termini recuperar el seu protagonisme en el mercat del ciclomotor i situar-se de nou en el top 3 de les marques més venudes del mercat d’escúter de 50 cc del canal Particular. Aquest plantejament es tradueix en un objectiu de vendes per al 2020 de 2.000 unitats.

Els principals eixos del pla es basen en el llançament de tres models nous, molt competitius per preu i per creació de valor al client i amb motors de 4 temps Euro 4, que evolucionaran a Euro 5 (etapa obligatòria al 2021).

Aquesta tornada al ciclomotor de KYMCO arrencarà el pròxim mes de febrer amb el llançament de la versió de 50 cc de la família AGILITY CITY 50, la motorització de la qual de 125cc és el super vendes de la marca per excel·lència. Preu de venda recomanat, pla GENIUS (assegurança inclosa, finançament, extensió de garanties…), colors i altres detalls tècnics s’anunciaran en les pròximes setmanes.

KYMCO España va deixar de comercialitzar ciclomotors en 2018 i 2019 (aproximadament el 10% del volum total de les seves vendes) per a concentrar els seus esforços fonamentalment en els escúters de 125 cc (75% del volum aproximadament) en una etapa protagonitzada per la renovació total del parc davant les noves exigències mediambientals de Brussel·les.

KYMCO s’ha mantingut igualment com a segona marca de motocicletes tipus escúter més demandada pels particulars en aquest període.

¡Demana’ns informació!

Deixa’ns les teves dades

    Concessionari
    KYMCO GironaKYMCO MataróKYMCO L'Hospitalet

    *Trafach-Kymco es el responsable del tratamiento de sus datos personales, que serán utilizados para responder su consulta legitimado por su consentimiento. Sus datos no se cederán a terceros, salvo obligación legal. En cualquier momento, puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión o bien obtener más información sobre nuestra política de protección de datos, aquí.

    Accepto rebre informació comercial

    Accepto la política de privacitat