Nova Kymco Grand Dink 125/300

Kymco Grand Dink 7

14 Jul Nova Kymco Grand Dink 125/300

Model renova’t de la nova Kymco Grand Dink 125/300

El pròxim mes d’Agost començarem a rebre les primeres unitats de la nova i renovada Kymco Grand Dink, aquest exitós model de vendes en els últims anys, ve totalment renovat i adaptat a la normativa Euro 4. Seguint el seu pla estratègic de llançament de nous models,  Kymco Moto España acaba de presentar aquest nou model que sense dubte serà uns dels models a tenir en compte en la seva categoria d’escúters…

Amb el model Kymco Grand Dink la marca taiwanesa vol aconseguir (encara més) el mercat de mig-alt del segment d’escúters de 125cc, això si, acompanyat del segment de més de 300cc.

El nou escúter es presenta al mercat espanyol amb dues motoritzacions, una en 125cc i l’altre de 300cc, i es llençaran a uns preus mes que competitius… 3.699€ la 125cc i a 3.999€ la 30cc. La diferencia de preus entre ambdues es petita amb la Kymco Grand Dink degut a la estratègia de marca de posicionar el model 300cc com el «Big Scooter» mes competitiu del mercat.

Kymco Grand Dink 1

El nou Kymco Grand Dink fa 1 salt molt gran a nivell d’Eficiència ( complint amb la Exigent normativa Euro 4 ) ; Seguretat (incorpora frens de serie ABS de Bosch 9.1 M , doble fars de LED ; confort ( redisseny complet de l’ergonomia i amb suspensions exclusives específiques per al mercat espanyol ) ; funcionalitat ( cofre per dos cascs integrals -en 125 CC- , guantera amb presa USB i quadre d’instruments molt complet amb una gran pantalla digital , amb un nou testimoni de temperatura ambient , testimoni OBD d’injecció i testimoni de càrrega de bateria, entre d’altres ) ; manejabilitat (nous pneumàtics més esportius , exclusius per al mercat europeu, que li permeten guanyar en agilitat i manejabilitat ) ; i elegància ( KYMCO ha tornada a comptar amb el treball del dissenyador Massimo Zaniboni , de l’estudi italià Arkema ).

Sense dubte aquest nou model donarà que parlar pròximament.

Kymco Grand Dink 2 Kymco Grand Dink 3 Kymco Grand Dink 4 Kymco Grand Dink 5 Kymco Grand Dink 6 Kymco Grand Dink 7 Kymco Grand Dink 8