MOTOS KYMCO

NOVA KYMCO AGILITY CITY 50

agility city 50 negro

23 Ene NOVA KYMCO AGILITY CITY 50

NOVA KYMCO AGILITY CITY 50!!!!

La volta de KYMCO a la comercialització d’escúters de 50 cc a Espanya és imminent. KYMCO ha finalitzat la producció del primer dels tres ciclomotors previstos en el seu pla de llançaments per a 2020.

Es tracta de la AGILITY CITY 50, el germà petit de la moto més venuda a Espanya en 2019 (Agility City 125 cc) i es troba ja en camí per a estar disponible en la nostra xarxa de botigues KYMCO de Girona, Mataró i l’Hospitalet (Barcelona).

El nou AGILITY CITY 50 es presenta com l’opció més atractiva per a les persones que opten per una mobilitat urbana eficient en un vehicle de dues rodes. És àgil, de cotes molt reduïdes, roda alta, sòl pla, consum molt baix (2,2 litres cada 100 quilòmetres), i compta amb un motor de 4 temps, 3 CV (a 7.500 r.p. m.) i molt eficient (homologació Euro 4 actual, que evolucionarà a Euro 5).

El nou ciclomotor compta amb un aspecte elegant, diferenciador i actual, i ofereix una gamma de tres colors (marró, blanc i negre) que combinen amb el moc seient bi color. De fet, el seu disseny parteix del restyling aplicat al nou Agility City 125 (proposta exclusiva de la direcció espanyola de la marca), encara que es diferencia d’aquesta versió en alguns petits matisos cromàtics, com es poden observar en la pinça de fre davanter, en el disseny del tauler i en el color dels protectors del tub d’escapament.

La producció ha tingut lloc en el centre de producció de referència de KYMCO, el parc KYMCO Changzhou (la Xina), després de superar amb escreix tots els elevats processos de qualitat de la marca.

agility city 50 blanco
agility city 50 marron

Finalment, cal destacar que el AGILITY CITY 50 és l’únic ciclomotor del mercat que es comercialitza amb una assegurança obligatòria inclosa de sèrie (companyia asseguradora Allianz), la qual cosa li converteix en un vehicle molt atractiu i competitiu tenint en compte l’increment que suposa per a l’usuari final la contractació d’una pòlissa d’un ciclomotor que, amb freqüència, pot resultar més elevat que contractar una assegurança per a una motocicleta.

El Preu de Venda Recomanat (PVR) del nou AGILITY CITY 50 és de només 2.099 euros, amb la pòlissa inclosa anual esmentada. A més, l’usuari té l’opció d’estendre dos anys més la garantia de sèrie (període de dos anys) per només 75 euros

Sense dubte, el nou ciclomotor de la marca, es una molt bona opció per aquells usuaris que no disposin de carnet de motocicleta, i vulguin moure’s per la ciutat de una manera rapida i comode, amb unes despeses molt baixes i amb un preu, realment molt i molt economic.

En breu tindrem unitats a les nostres botigues per veure-les i provar-les, de manera que l’usuari pugui decidir-se per la millor opció de ciclomotor urbà.

VOLS PROVAR LA NOVA KYMCO AGILITY CITY 50?

Deixa’ns les teves dades…

  Concessionari més proper
  KYMCO GironaKYMCO MataróKYMCO L'Hospitalet

  Vull provar la XCITING S 400

  *Trafach-Kymco es el responsable del tratamiento de sus datos personales, que serán utilizados para responder su consulta legitimado por su consentimiento. Sus datos no se cederán a terceros, salvo obligación legal. En cualquier momento, puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión o bien obtener más información sobre nuestra política de protección de datos, aquí.

  Accepto rebre informació comercial

  Accepto la política de privacitat