MOTOS KYMCO

KYMCO AGILITY CITY 125 2020

agility city 125

16 Ene KYMCO AGILITY CITY 125 2020

NOVA KYMCO AGILITY CITY 125 2020!!!!

Arriba amb el nou any, la nova KYMCO AGILITY 125, totalment renovada, amb moltes millores tècniques, de comoditat i de seguretat.

La nova proposta de la marca líder en vendes al mercat espanyol, arriba amb moltes millores, exclusivitat i estil, un aspecte mes esportiu i urbà, i molt pensada per al nostre mercat, per a les grans ciutat i no tant grans. Una aposta clara de la marca, per seguir liderant els mercats de les escúters de 125cc.

Tot i les millores del model, segueix conservant les qualitats que li van donar tant d’èxit al model, com les rodes altes de 16 polsades, llums de posició LED, frens de disc amb sistema de frenada combinada, motor d’injecció de 9cv, y suspensions adaptades al mercat espanyol.

La KYMCO AGILITY CITY 125 2020 esta previst que arribi a les nostres botigues en breu, i a un preu de 2.099€ amb l’assegurança obligatòria de regal, sempre amb la opció de fer un “Tot risc” amb un increment de preu.

També, es un model exent de pagar l’impost anual de Co2, degut als seus baixos nivells d’emisions (68g/km de CO2).

agility city 125 negra

Els nous colors del model seran, el marró, el negre i el blanc, sempre amb el seient combinat amb els colors de la moto, i amb doble textura. El quadre de comandament, tindrà un to gris fosc, i llantes negres.

Es un model destinat al mercat espanyol, per tant serà una aposta molt i molt important per la marca de cara al 2020, i amb l’objectiu de les grans ciutats.

Comoditat en la marxa gràcies també en les suspensions posteriors regulables amb pre-càrrega en 5 posicions, que absorbeixen les petites irregularitats de l’asfalt i les llambordes. Pensat per a conducció a duo, amb agafadors generosos i seient tou. A més, destaca el fre d’estacionament esmentat.

Més informació del model al enllaç…

VOLS PROVAR LA NOVA KYMCO AGILITY CITY 1215?

Deixa’ns les teves dades…

  Concessionari
  KYMCO GironaKYMCO MataróKYMCO L'Hospitalet

  *Trafach-Kymco es el responsable del tratamiento de sus datos personales, que serán utilizados para responder su consulta legitimado por su consentimiento. Sus datos no se cederán a terceros, salvo obligación legal. En cualquier momento, puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión o bien obtener más información sobre nuestra política de protección de datos, aquí.

  Accepto rebre informació comercial

  Accepto la política de privacitat

  Tags:
  ,